Beleef de magie van de winter in Den Haag

Den Haag verandert in de laatste maanden van het jaar in een waar winterparadijs. Van 5 tot 23 december strijkt de Royal Christmas Fair neer op het sfeervolle Lange Voorhout, waar bezoekers kunnen genieten van een van de grootste en gezelligste kerstmarkten van Nederland. Met sfeervolle kerstkraampjes, warme dranken en winterse lekkernijen kom je meteen in de kerstsfeer. 

Elke dag kan je van 12:00 tot 21:00 uur naar de kerstmarkt. De tientallen kersthuisjes, duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, glühwein en een bijna dagelijks bezoek van de enige echte Kerstman spreekt deze kerstmarkt velen tot de verbeelding. Ook maakt de bijzondere programmering van de Royal Christmas Fair met kerstkoren, verhalenvertellers, kinderactiviteiten en muzikale optredens deze kerstmarkt een bezoek meer dan waard!

Kortom: voor de mooiste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

Feestelijke activiteiten

Naast de kerstmarkt biedt Den Haag een scala aan winterse activiteiten. Schaatsen voor het iconische Kurhaus in Scheveningen, wintershoppen in de historische binnenstad en een bezoek aan het Museumkwartier, waar meesterwerken van Vermeer en Rembrandt te bewonderen zijn, maken een bezoek aan deze koninklijke stad onvergetelijk. De jaarlijkse Nieuwjaarsduik op 1 januari in Scheveningen is de perfecte manier om het nieuwe jaar fris te beginnen.

Ook op cultureel vlak valt er veel te beleven, met onder andere de tentoonstelling "Joan Miró - Sculptures" in museum Beelden aan Zee en "DIOR – A New Look" in het Kunstmuseum.

Meer weten? Lees het volledige artikel in de nieuwe uitgave van LUX & TRAVEL Magazine en ontdek hoe je deze winter stijlvol kunt genieten in Den Haag. 

Voor meer info over Den Haag, zie op hun website : www.denhaag.com 

Terug naar NIEUWS 

Zie ook Bestemmingen 

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram